Başvuru Dilekçe Örnekleri

Tüm vize türlerinde gerekli belgeler

  1. ABD seyahatine uygun geçerli pasaport. Pasaportun, ABD’deki kalış süresinin sonundan itibaren en az altı ay süreyle geçerli olması gerekir (ülkeye özgü anlaşmalarla muaf olmadığı sürece)
  2. En son verilen ABD vizesinin işlenmiş olduğu pasaport (geçerliyse).
  3. DS-160 Göçmen Olmayan Vize Başvuru Formunun onay sayfası.
  4. Bu web sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası.
  5. Son 6 ay içinde çekilmiş bir adet 5 x 5 cm renkli vesikalık fotoğraf. Dışişleri Bakanlığı fotoğraf kurallarıyla ilgili ilave ayrıntıları sitesini ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.
  6. ABD’ye başka bir amaçla seyahat edilmiyorsa, duruma göre, eşlik eden aile bireylerinin evlilik cüzdanının aslı (eş) ve/veya doğum belgesi (21 yaşından küçük bekar çocuklar) taktim edilmelidir. Birçok vize türünde ilave belgeler gereklidir. Sol menüden başvuracağınız vize tipine göre seçim yapıp ilgili vize evraklarına ulaşabilirsiniz.

 

Turistik Vize Dilekçeleri

Şirket Ortakları İçin   Şirket Çalışanları için   Öğrenci ve ev hanımları için   Emekli ve kurum çalışanları için

 

Ticari Vize Dilekçeleri 

Şirket ortakları için   Şirket çalışanları için   

 

Aile Ziyareti Dilekçeleri

Şirket ortakları için   Şirket çalışanları için   Öğrenci ve ev hanımları için   Emekli ve kurum çalışanları için