Başvuru Dilekçe Örnekleri

Tüm vize türlerinde gerekli belgeler

  1. ABD seyahatine uygun geçerli pasaport. Pasaportun, ABD’deki kalış süresinin sonundan itibaren en az altı ay süreyle geçerli olması gerekir (ülkeye özgü anlaşmalarla muaf olmadığı sürece)
  2. En son verilen ABD vizesinin işlenmiş olduğu pasaport (geçerliyse).
  3. DS-160 Göçmen Olmayan Vize Başvuru Formunun onay sayfası.
  4. Bu web sitesinden alınarak yazdırılan Onay ve Talimatlar sayfası.
  5. Son 6 ay içinde çekilmiş bir adet 5 x 5 cm renkli vesikalık fotoğraf. Dışişleri Bakanlığı fotoğraf kurallarıyla ilgili ilave ayrıntıları sitesini ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.
  6. ABD’ye başka bir amaçla seyahat edilmiyorsa, duruma göre, eşlik eden aile bireylerinin evlilik cüzdanının aslı (eş) ve/veya doğum belgesi (21 yaşından küçük bekar çocuklar) taktim edilmelidir. Birçok vize türünde ilave belgeler gereklidir. Sol menüden başvuracağınız vize tipine göre seçim yapıp ilgili vize evraklarına ulaşabilirsiniz.

Turistik Vize Dilekçeleri

Şirket Ortakları İçin  Şirket Çalışanları için Öğrenci ve ev hanımları için  Emekli ve kurum çalışanları için

Ticari Vize Dilekçeleri

Şirket ortakları için  Şirket çalışanları için 

Aile Ziyareti Dilekçeleri

Şirket ortakları için  Şirket çalışanları için  Öğrenci ve ev hanımları için  Emekli ve kurum çalışanları için